Inter-osat oy on varaosien toimittaja merkeistä : New Holland, Case IH, Kverneland, Trima, Trygg, Joskin, Zuidberg ja Grene. Sijaitsemme Heinolankaarella 24 Kokkolassa.


Kaikkien pitäisi tehdä sitä mitä tekevät parhaiten ja Inter-osat Oy huolehtii siitä että varaosat ovat aina saatavilla. Meillä asiakas on aina keskeisessä asemassa, koska meillä on hyvä asiakaspalvelu ja nopea toimitus. Meillä on suuri varasto täynnä varaosia, joka tarkoittaa, että osat ovat aina helposti saatavilla jopa hätätilanteissa. Myymme pääosina alkuperäisiä osia tai jopa korkea laatuisimpia osia kuin alkuperäiset. Ostamme varaosat tukkuostoina joka tarkoittaa sitä että meillä on aina markkinoiden parhaat hinnat.


Me haluamme että asiakkaamme saavat parhaat varaosat edullisimpaan hintaan ilman että pitää tinkiä osien laadusta. Me haluamme olla sinun ensi sijais valinta kun ostat varaosia traktorillesi tai koneellesi ja että kaikki jotka käyttävät meidän edustavia merkkejä saavat hyödyntää niiden traktoreita ja koneita niin tehokkaasti kuin mahdollista ja kuin vahinko tapahtuu tai huolto lähestyy haluamme aina auttaa parhaalla mahdollisella tavalla.


Me tykkäämme että netistä löytyy liian paljon nettikauppoja ilman mitään asiakaspalvelua jotka eivät pidä mitä he lupaavat, pitkä toimitusaika tai sitten ei löydä sitä mitä tarvitsee. Siksi olemme optimoineet meidän nettikauppaa niin että nopeasti löytää sitä mitä tarvitsee ja että helposti voi tilata sitä mitä tahansa tarvitsette. Tuotteet toimitetaan nopeasti ja turvallisesti samana päivänä kun tilasit.